De laatste stap

Eindelijk, het is zover. De laatste stappen zijn gezet. De drukproef is nu helemaal gereed en de cover is bijgesteld. Ik was niet tevreden over mijn foto. Teveel geposeerd en daardoor minder toegankelijk. De aanvankelijke tevredenheid over de foto sloeg om in twijfel en dan moet je de knoop resoluut doorhakken. Hoe het ook zij, nu de publicatie gepland staat op 27 mei aanstaande slaat de plankenkoorts toe. Is het wel goed genoeg? Had ik er ooit aan moeten beginnen? Zo zal het meerdere schrijvers wel vergaan met hun debuutroman. Ik laat het dus maar over me heen komen en eerlijk gezegd; na voor de laatste keer de drukproef te hebben gelezen, ebde de onzekerheid ook wel weer weg.

Vanaf 27 mei kan het boek besteld worden bij de uitgever en bij de boekhandelaren. Echter, zelf mag ik ook optreden als boekverkoper en dat is niet onbelangrijk. Ik heb immers besloten om alle opbrengsten ten goede te laten komen van de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Ik koop ze zelf in met een korting van 30% en onder aftrek van de verzendkosten, gaat die hele korting dan naar het gekozen goede doel. De verkoopprijs zal in Nederland en België € 23,99 zijn en daar mag niet van afgeweken worden. Dat is geen probleem en de opbrengst voor Oekraïne zal daarop zijn afgestemd.

Om de oorlogsslachtoffers maximaal te steunen kunnen jullie het bedrag van € 23,99 overmaken op bankrekeningnummer NL43INGB0000937333 t.n.v. R.G. Lupgens. Geef bij de omschrijving het adres op waar ik het boek naartoe moet zenden, dan komt het allemaal dik in orde.

Ik hou jullie op de hoogte!

Met groet,

Robert G. Lupgens


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De laatste stap

reacties op mijn boek 'In de storm van het vergeten'

Een oude reus, om wie ik me zorgen maak

voorbij de tijd

een feestje!

De laatste stap