een feestje!

Een feestje afgelopen vrijdag! Het eerste exemplaar van mijn boek opgehaald en dat was echt een belevenis. Bizar hoor, om je geesteskindje ineens heel concreet in je handen te hebben. Het werk zit erop en nu maar alles op alles zetten om mijn boek onder de aandacht te krijgen. Dat betekent kranten benaderen voor recensies, interviews en boekhandelaren om je boek op de verkoopplank te krijgen. Natuurlijk ze kunnen de boeken bij de uitgever bestellen als de klanten erom vragen, maar het mooiste is natuurlijk als er een aantal fysiek in de boekwinkel liggen. Daar gaan we dus aan werken! In ieder geval lopen de bestellingen bij mij en in de webwinkel al binnen. De trein rijdt en nu maar hopen dat het een lange rit wordt met veel instappers!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Heb het boek in een ruk uitgelezen het is prachtig geschreven en je wilt steeds weten hoe het verder gaat. Alsof je je eigen verleden en toekomst beschreven ziet. Prachtig
John Geres, op 03-07-22
Wat een fantastisch boek Rob. Ik heb het in één adem, lees weekend, uitgelezen. Daar konden zelfs de Tour, Formule 1 en Wimbledon me niet van afhouden. Het boek gaat over vergeten, maar is onvergetelijk. Fantastische karakters, meeslepende emoties en een meesterlijke plotwending tot slot. Wat een boek, wat een weekend, wat een schrijver!
Tiny Coppens, op 04-07-22

een feestje!

reacties op mijn boek 'In de storm van het vergeten'

Een oude reus, om wie ik me zorgen maak

voorbij de tijd

een feestje!

De laatste stap