reacties op mijn boek 'In de storm van het vergeten'

26 juni 2022 ‘Een prachtig boek. Het slot bracht me wel in verwarring, maar het is werkelijk prachtig geschreven. Ik heb tegen mijn vrouw gezegd dat ze dit boek móet lezen. De schrijver wordt bedankt voor dit prachtige boek. (Jan Theo)

3 juli 2022 ‘heb het boek in een ruk uitgelezen. Het is prachtig geschreven en je wilt steeds weten hoe het verder gaat. Alsof je je eigen verleden en toekomst beschreven ziet. Prachtig! (John)

4 juli 2022 ‘Wat een fantastisch boek. Ik heb het in één adem, lees weekend uitgelezen… Het boek gaat over vergeten, maar is onvergetelijk. Fantastische karakters, meeslepende emoties en een meesterlijke plotwending tot slot. Wat een boek, wat een weekend, wat een schrijver!’ (Tiny)

19 juli 2022. ‘Het boek is uit! Met stijgende bewondering heb ik de pagina’s omgeslagen. Echt razendknap geschreven…De bonus was, dat ik je natuurlijk ken en het net was of je het aan mij voorlas. Het is dus echt in jouw stijl geschreven. Prachtig. Een oprecht dikke proficiat!’ (Andrea)

25 juli 2022 'Een prachtig geschreven boek, een geweldige wending en een bijzonder slot. Als dit je eerste boek moet zijn is het bijna niet te geloven!'


Twitter Facebook LinkedIn Volgenreacties op mijn boek 'In de storm van het vergeten'

Een oude reus, om wie ik me zorgen maak

voorbij de tijd

een feestje!

De laatste stap